Desatoro "úspešného zmrzlinára

1. Upútanie pozornosti
Zmrzlina musí byť vytvarovaná, hladká, našľahané a jemnej konzistencie.

2. Chuť
Zmrzlina musí byť jemná, ľahko rozpustná na jazyku a osviežujúci.

3. Nedostatky
Pozor na kryštáliky ľadu, trhliny a vzduchové bubliny v zmrzline.

4. Poctivosť
Zmrzlina má mať vždy svoju správnu mieru, možnosť na požiadanie skontrolovať váhu.

5. Zrozumiteľnosť
Druh, porcie, doplnky a pod.

6. Hygiena predaja
Zákazníci vnímajú, čo je a nie je hygienické - používajte rukavice, kliešte atď.

7. Čisté prostredie
Predajné miesto by malo byť čisté, upravené a prehľadne zorganizované.

8. Poctivá príprava
Dodržiavanie osvedčených postupov prípravy zmrzliny sa vám oplatí.

9. Optimizmus predáva
Predávajúci by mal byť vždy náležite upravený, pozitívne a s úsmevom.

10. Dobrá skúsenosť
Každý zákazník, ktorý má dobrú skúsenosť, sa vám stále vracia.

NEVIETE SI RADY S VÝBEROM STROJE?

Volejte: +421 0915952735 Alebo_napíšte_správu: info@zmrzlinovy-stroj.sk.

Copyright © 2019 Zmrzlinový stroj. Všetky práva vyhradené.
Akékoľvek použitie obsahu vrátane prevzatia, šírenia či ďalšieho sprístupňovania článkov, diskusných príspevkov a ďalších textov je povolenú len so súhlasom prevádzkovateľa.
Táto stránka používa na poskytovanie služieb, analýze návštevnosti a zacielenie reklám súbory cookie. Jej používaním s týmto vyjadrujete súhlas.Více informací.